• Grootste collectie cementtegels
  • Eigen productie Portugese tegels
  • Razendsnelle levering

Oude vloeren hebben hun eigen charme

Oude tegelvloeren hebben zeker hun charme en kunnen een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur. Hier zijn enkele van de redenen waarom mensen vaak oude vloeren verkiezen boven nieuwe:

  1. Karakter: Oude tegelvloeren hebben vaak een uniek en levendig karakter dat is ontstaan door jarenlang gebruik. Deze vloeren kunnen een verhaal vertellen en een gevoel van geschiedenis en authenticiteit toevoegen aan een ruimte.
  2. Ambachtelijkheid: Oude tegelvloeren zijn vaak handgemaakt met traditionele technieken en materialen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail die in deze vloeren zijn gestoken, maken ze tot een kunstwerk.
  3. Duurzaamheid: Oude vloeren zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals steen, terracotta of hout en zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan. Het gebruik van deze vloeren in uw interieur betekent dat u kunt genieten van een duurzame en milieuvriendelijke vloer.
  4. Uniekheid: Oude vloeren zijn vaak uniek en onderscheiden zich van de massa. Of het nu gaat om de kleur, textuur, patronen of afwerkingen, deze vloeren hebben vaak een onderscheidende uitstraling die niet kan worden gerepliceerd met moderne productiemethoden

Kortom, oude tegels kunnen een prachtige en unieke toevoeging zijn aan uw interieur, maar het is belangrijk om rekening te houden met de juiste zorg en onderhoud om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden.

oude vloer

Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze tegels worden met zorg en aandacht geproduceerd. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer reviews

Fantastisch, heel goed geholpen. Vriendelijk en goed advies!!!!

5/5
Aura Barnier

Top bedrijf! Enorme service. Zelfs jaren na aankoop nog.
Zeer aan te bevelen!

5/5
Jaap van westerveld

Tegels op voorraad, vriendelijke bediening.

5/5
Hans Teeuwen
Grootste collectie cementtegels

Grootste collectie
cementtegels

> 30.000 m2 op voorraad

Portugese tegels

Eigen productie
Portugese tegels

Topkwaliteit cementtegels

Persoonlijk advies op maat

Kom langs in
onze showroom

Persoonlijk advies op maat

Snelle levering Portugese tegel

Razendsnelle
levering

Snel & Gemakkelijk